dijous, 5 de febrer del 2015

IE

La intel•ligència emocional agrupa al conjunt d'habilitats psicològiques que permeten apreciar i expressar de manera equilibrada les nostres pròpies emocions, entendre les dels altres, i utilitzar aquesta informació per guiar la nostra forma de pensar i el nostre comportament.
"Les persones amb habilitats emocionals ben desenvolupades tenen més probabilitats de sentir-se satisfetes i ser eficaces en la seva vida, i de dominar els hàbits mentals que afavoreixin la seva pròpia productivitat; les persones que no poden posar cert ordre en la seva vida emocional lliuren batalles interiors que sabotegen la seva capacitat de concentrar-se i pensar amb claredat".
Dr. Daniel Goleman
La intel•ligència emocional és una habilitat, no un tret. Les habilitats es poden aprendre!!!! Vine al meu centre i aprendràs a gestionar les teves emocions.
________________________________________
La inteligencia emocional agrupa al conjunto de habilidades psicológicas que permiten apreciar y expresar de manera equilibrada nuestras propias emociones, entender las de los demás, y utilizar esta información para guiar nuestra forma de pensar y nuestro comportamiento.
"Las personas con habilidades emocionales bien desarrolladas tienen más probabilidades de sentirse satisfechas y ser eficaces en su vida, y de dominar los hábitos mentales que favorezcan su propia productividad; las personas que no pueden poner cierto orden en su vida emocional libran batallas interiores que sabotean su capacidad de concentrarse y pensar con claridad".
Dr. Daniel Goleman
La inteligencia emocional es una habilidad, no un rasgo. Las habilidades se pueden aprender!!!! Ven a mi centro y aprenderás a gestionar tus emociones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada